TOMMEE TIPPEE CTN SET BOČICA ZA HRANJENJE - PLAVA

260,00 kn
SKU
TOMMEE TIPPEE CTN SET BOČICA ZA HRANJENJE - PLAVA 42356741
Jedinstveni CTN sustav za hranjenje dojenčadi omogućuje uspješno kombiniranje dojenja i hranjenja na bočicu. Bočica je ergonomski oblikovana i omogućava hranjenje djeteta u najprirodnijem položaju. Pokreti dojenčeta su prilikom sisanja potpuno jednaki prirodnim pokretima ustima i jezikom, kao kod dojenja. CTN duda je izrađena od posebno mekanog silikona koji poprima oblik i toplinu dojke, što djetetu dodatno pruža prirodan osjećaj kod hranjenja. Ventil na dudi štiti od stvaranja mjehurića sa zrakom i osigurava ujednačen protok kroz bočicu, čime se umanjuje opasnost od dojenačkih kolika. SADRŽAJ SETA: 2 x bočica 150 ml Closer to Nature od polipropilena sa silikonskom dudom malog otvora (protok mlijeka prikladan za novorođenčad i dojenčad do 3 mjeseca starosti) 2 x bočica 260 ml Closer to Nature od polipropilena sa silikonskom dudom malog otvora 2 x ortodontska duda varalica 0 - 6 mjeseci - materijal: silikon 2 x zamjenske silikonske dude Closer to Nature s otvorom srednje veličine za jači ptorok mlijeka (od 3.mjeseca starosti) 1 x četka za čišćenje bočica i duda Uz Closer to Nature bočice se koriste isključivo Closer to Nature zamjenske dude (sisači).

Jedinstveni CTN sustav za hranjenje dojenčadi omogućuje uspješno kombiniranje dojenja i hranjenja na bočicu. Bočica je ergonomski oblikovana i omogućava hranjenje djeteta u najprirodnijem položaju. Pokreti dojenčeta su prilikom sisanja potpuno jednaki prirodnim pokretima ustima i jezikom, kao kod dojenja. CTN duda je izrađena od posebno mekanog silikona koji poprima oblik i toplinu dojke, što djetetu dodatno pruža prirodan osjećaj kod hranjenja. Ventil na dudi štiti od stvaranja mjehurića sa zrakom i osigurava ujednačen protok kroz bočicu, čime se umanjuje opasnost od dojenačkih kolika.

SADRŽAJ SETA:

2 x bočica 150 ml Closer to Nature od polipropilena sa silikonskom dudom malog otvora (protok mlijeka prikladan za novorođenčad i dojenčad do 3 mjeseca starosti)

2 x bočica 260 ml Closer to Nature od polipropilena sa silikonskom dudom malog otvora

2 x ortodontska duda varalica 0 - 6 mjeseci - materijal: silikon

2 x zamjenske silikonske dude Closer to Nature s otvorom srednje veličine za jači ptorok mlijeka (od 3.mjeseca starosti)

1 x četka za čišćenje bočica i duda

Uz Closer to Nature bočice se koriste isključivo Closer to Nature zamjenske dude (sisači).

Napišite svoju recenziju
Pregledavate:TOMMEE TIPPEE CTN SET BOČICA ZA HRANJENJE - PLAVA
Vaša ocjena

Brandovi