Podloga za igru TIny Love Dynamic

749,00 kn
SKU
Podloga za igru TIny Love Dynamic

Svestrani madrac sa podesivim pokretnim lukovima koji se prilagođavaju po dobi dijeteta, potiče razvoj motoričkih sposobnosti bebe od prvoga dana

Elektronička snimalica u obliku ptice sa opcijom svjetla i glazbe kao povratne informacija potiče bebu i potiče razvoj govora, komunikacije i spoznaje, omogućujući roditeljima da snimaju slatke poruke za svoje dijete.

Pogledajte videozapis koji je u sklopu slika proizvoda kako biste maksimalno uživali u proizvodu i osigurali lakši prijelaz između različitih načina upotrebe.

Dio zbirke Meadow Days ™! Poticanje razvoja beba inspiracijom ''Moments of Wonder ™'' !

  • 0-6 mjeseca

Boje, teksture i zvukovi edukativnog madraca stimuliraju dijetetova osjetila od prvih dana. Neka beba pokuša doprijeti do raznih igračaka na luku ili istražiti vlastiti odraz u kućnom zrcalu na trbuhu.

  • 6+ mjeseci

Jednom kada dijete sjedne, ono može i dalje istraživati razne mogućnosti na sofisticiraniji način, igrati se interaktivnom pticom za snimanje, uživajući u peek-a-boo stablu itd.

  • 12+ mjeseci

Kako se razvijaju motoričke sposobnosti i spoznaja dijeteta, beba će naučiti kako koristiti slatku pticu za snimanje i koristiti snimke mame ili tate i snimiti svoj glas - uzbudljivo otkriće!

Napišite svoju recenziju
Pregledavate:Podloga za igru TIny Love Dynamic
Vaša ocjena

Brandovi