Nosiljka Omni 360 Ergobaby - Crna

1.349,00 kn
SKU
Nosiljka Omni 360 Ergobaby - Crna BCS360BLK
Ergobaby Omni 360 je nova sve-u-jednom nosiljka za sve bebe od rođenja do vrtićke dobi. Najsvestranija Ergobaby nosiljka praktičnog i udobnog dizajna. Pruža sve položaje nošenja i dozvoljava brzu promjenu položaja djeteta iz položaja gledanja unatrag u položaj gledanja prema naprijed koja se može napraviti u hodu. Nosiljka koja se bez umetka može koristiti od rođenja te uvijek osigurava da je dijete u nosiljci postavljeno u prirodnom “M-položaju” nogu, s raširenim koljenima, s guzom u razini ili ispod razine koljena i kralježnicom pravilno zakrivljenom u obliku slova C. Nosiljka podržava dijete od bedra do bedra, raste s djetetom i namješta se ovisno o veličini djeteta i položaju nošenja. Dodatno podstavljene naramenice koje je moguće i prekrižiti, te podesivi pojas za struk s podrškom za lumbalni dio kralježnice pružaju novu razinu udobnosti za roditelje. Sigurnosne kopče na naramenicama povećavaju sigurnost i smanjuju mogućnost pogrešne upotrebe. Ergobaby Omni 360 - svi položaji nošenja: na trbuhu prema natrag, na boku, na leđima i na trbuhu prema naprijed - za sve bebe od rođenja do vrtićke dobi (3,2 - 15 kg) bez umetka - lumbalna podrška i naramenice koje se križaju za dugotrajnu udobnost nošenja - brzo i jednostavno mjenjanje položaja djeteta u hodu iz položaja gledanja prema natrag u položaj gledanja prema naprijed - udoban i ergonomski položaj za dijete u svim položajima nošenja - podložena i prilagodljiva potpora za glavu i vrat djeteta - uključena odvojiva torbica u boji nosiljke - kapuljača za zaštitu od sunca (UPF 50+) i privatnost - 100% premium pamuk

Ergobaby Omni 360 je nova sve-u-jednom nosiljka za sve bebe od rođenja do vrtićke dobi.
Najsvestranija Ergobaby nosiljka praktičnog i udobnog dizajna.
Pruža sve položaje nošenja i dozvoljava brzu promjenu položaja djeteta iz položaja gledanja unatrag u položaj gledanja prema naprijed koja se može napraviti u hodu.
Nosiljka koja se bez umetka može koristiti od rođenja te uvijek osigurava da je dijete u nosiljci postavljeno u prirodnom “M-položaju” nogu, s raširenim koljenima, s guzom u razini ili ispod razine koljena i kralježnicom pravilno zakrivljenom u obliku slova C. Nosiljka podržava dijete od bedra do bedra, raste s djetetom i namješta se ovisno o veličini djeteta i položaju nošenja.
Dodatno podstavljene naramenice koje je moguće i prekrižiti, te podesivi pojas za struk s podrškom za lumbalni dio kralježnice pružaju novu razinu udobnosti za roditelje. Sigurnosne kopče na naramenicama povećavaju sigurnost i smanjuju mogućnost pogrešne upotrebe.

Ergobaby Omni 360
- svi položaji nošenja: na trbuhu prema natrag, na boku, na leđima i na trbuhu prema naprijed
- za sve bebe od rođenja do vrtićke dobi (3,2 - 15 kg) bez umetka
- lumbalna podrška i naramenice koje se križaju za dugotrajnu udobnost nošenja
- brzo i jednostavno mjenjanje položaja djeteta u hodu iz položaja gledanja prema natrag u položaj gledanja prema naprijed
- udoban i ergonomski položaj za dijete u svim položajima nošenja
- podložena i prilagodljiva potpora za glavu i vrat djeteta
- uključena odvojiva torbica u boji nosiljke
- kapuljača za zaštitu od sunca (UPF 50+) i privatnost
- 100% premium pamuk

Napišite svoju recenziju
Pregledavate:Nosiljka Omni 360 Ergobaby - Crna
Vaša ocjena

Brandovi