Njihaljka 4Moms MamaRoo 4 Multi plush seat

2.499,00 kn
SKU
4Moms Mamaroo Designer Plush
Roditelji ne vibriraju niti se kreću naprijed/nazad kao klasične ljuljačke, zato je 4moms stvorio MamaRoo ležaljku koja simulira prirodno kretanje roditelja dok umiruju bebu. MamaRoo se kreće gore-dolje, te se ljulja u stranu baš kao i roditelji kada njišu bebu. Zbog jedinstvenih pokreta ova ležaljka umiruje i zabavlja bebe bolje od tradicionalnih ležaljka. Kretanje i glazbu možete kontrolirati uz pomoć svog pametnog telefona. Zbog modernog dizajna uklopit će se u svaki stan i dječju sobu, a mobile sa veselim igračkama dugo će zabavljati bebu. Glavne karakteristike: 5 načina ljuljanja koji simuliraju pokrete roditelja 5 brzina Ugrađeni display sa funkcijama 4 umirujuće melodije Bluethoot spajanje - mogućnost upravljanja mobitelom - popis IOS i Android uređaja koji to podržavaju pogledaj OVDJE Priključak za MP3 Player Preko MP3 PlayerA i mobitela možete puštati glazbu koji želite Nagib ležaljke može se podesiti u bilo koji položaj za maksimalnu udobnost Tkanina se lako skida, može se prati strojno Mobile ima tri igračke - mogu se ukloniti i zamijeniti Sigurnosni pojas sa uporištem u 3 točke Za korištenje do 11,3 kg (EU: 9kg) (ili dok beba može sjediti bez pomoći) Tehnički podaci: Dimenzije: visina 65cm / širina 49,5cm / dužina 84cm Težina: 8,6kg Adapter za struju uključen u cijenu (nisu potrebne baterije)

Roditelji ne vibriraju niti se kreću naprijed/nazad kao klasične ljuljačke, zato je 4moms stvorio MamaRoo ležaljku koja simulira prirodno kretanje roditelja dok umiruju bebu. MamaRoo se kreće gore-dolje, te se ljulja u stranu baš kao i roditelji kada njišu bebu. Zbog jedinstvenih pokreta ova ležaljka umiruje i zabavlja bebe bolje od tradicionalnih ležaljka. Kretanje i glazbu možete kontrolirati uz pomoć svog pametnog telefona. Zbog modernog dizajna uklopit će se u svaki stan i dječju sobu, a mobile sa veselim igračkama dugo će zabavljati bebu.

Glavne karakteristike:

5 načina ljuljanja koji simuliraju pokrete roditelja

5 brzina

Ugrađeni display sa funkcijama 4 umirujuće melodije

Bluethoot spajanje - mogućnost upravljanja mobitelom - popis IOS i Android uređaja koji to podržavaju pogledaj

Priključak za MP3 Player Preko MP3 PlayerA i mobitela možete puštati glazbu koji želite

Nagib ležaljke može se podesiti u bilo koji položaj za maksimalnu udobnost

Tkanina se lako skida, može se prati strojno

Mobile ima tri igračke - mogu se ukloniti i zamijeniti

Sigurnosni pojas sa uporištem u 3 točke

Za korištenje do 11,3 kg (EU: 9kg) (ili dok beba može sjediti bez pomoći)

Tehnički podaci: Dimenzije: visina 65cm / širina 49,5cm / dužina 84cm Težina: 8,6kg Adapter za struju uključen u cijenu (nisu potrebne baterije)

Napišite svoju recenziju
Pregledavate:Njihaljka 4Moms MamaRoo 4 Multi plush seat
Vaša ocjena

Brandovi