KOLICA FOPPAPEDRETTI GLAM 3U1 - GREY CLASSIC

5.899,00 kn
SKU
KOLICA FOPPAPEDRETTI GLAM - GREY CLASSIC
Dječja kolica FOPPAPEDRETTI GLAM 3U1 GREY CLASSICO Novi model Foppapedretti Glam U cijenu ulazi: -konstrukcija -sportsko sjedalo -košara -autosjedalica grupe 0 - torba - navlaka za kišu - navlaka za noge - košara za stvari Za bebe od 0 do 36 mjeseca . Izrazito praktična kolica. Vrlo lagana za upravljanje i sklapanje. Konstrukcija se sklapa u „kišobran“ te kao takva zauzima puno manje mjesta. Konstrukcija – 7,6 kg Kolica imaju podesive ručke, rotirajuće korače s amortizerima, sjedalo koje se može podešavati u 4 položaja i okretati u oba smjera. Sportsko sjedalo sa konstrukcijom ima 12 kg. Košara se veoma lako pričvršćuje za okvir kolica, ima prozračno dno i podesiv naslon u 3 položaja. Košara 5,5 kg. Autosjedalica je grupe 0, namijenjena za djecu do 13kg, oko 15 mjeseci. Anatomsko sjedalo dizajnirano je da osigurava maksimalnu sigurnost. Remen pričvršćen u 3 točke. Jednostavno se i lako montira na okvir kolica. Može se koristi i kao njihaljka. Mogućnost kupnje belfix baze za autosjedalicu. Autosjedalica 4,2 kg Praktična torba sa remenom, raznim pretincima u unutrašnjosti za bebine stvari. Dijete se u kolicima može okrenuti prema naprijed ili unatrag. Kolica se praktično sklapaju i zauzimaju malo mjesta u prtljažniku. U pakiranju se nalazi i navlaka za kišu, navlaka za noge, košara za stvari. Kolica i autosjedalica su proizvedena sukladna europskim normama ECE R44/04

Dječja kolica FOPPAPEDRETTI GLAM 3U1  

Novi model Foppapedretti Glam

U cijenu ulazi:

-konstrukcija

-sportsko sjedalo

-košara

-autosjedalica grupe 0

- torba

- navlaka za kišu

- navlaka za noge

- košara za stvari

Za bebe od 0 do 36 mjeseca . Izrazito praktična kolica. Vrlo lagana za upravljanje i sklapanje. Konstrukcija se sklapa u „kišobran“ te kao takva zauzima puno manje mjesta.

Konstrukcija – 7,6 kg Kolica imaju podesive ručke, rotirajuće korače s amortizerima, sjedalo koje se može podešavati u 4 položaja i okretati u oba smjera.

Sportsko sjedalo sa konstrukcijom ima 12 kg. Košara se veoma lako pričvršćuje za okvir kolica, ima prozračno dno i podesiv naslon u 3 položaja. Košara 5,5 kg.

Autosjedalica je grupe 0, namijenjena za djecu do 13kg, oko 15 mjeseci. Anatomsko sjedalo dizajnirano je da osigurava maksimalnu sigurnost. Remen pričvršćen u 3 točke. Jednostavno se i lako montira na okvir kolica. Može se koristi i kao njihaljka. Mogućnost kupnje belfix ili isofix baze za autosjedalicu. Autosjedalica 4,2 kg

Praktična torba sa remenom, raznim pretincima u unutrašnjosti za bebine stvari.

Dijete se u kolicima može okrenuti prema naprijed ili unatrag. Kolica se praktično sklapaju i zauzimaju malo mjesta u prtljažniku.

U pakiranju se nalazi i navlaka za kišu, navlaka za noge, košara za stvari.

Kolica i autosjedalica su proizvedena sukladna europskim normama ECE R44/04

Napišite svoju recenziju
Pregledavate:KOLICA FOPPAPEDRETTI GLAM 3U1 - GREY CLASSIC
Vaša ocjena

Brandovi