Foppapedretti Tencel navlaka za autosjedalicu 0+ red

349,00 kn
SKU
348402

Foppapedretti - navlaka za autosjedalice 0+ (Za autosjedalice UP3, Supertres, Talent, iWood i Eureka).


Tencel navlaka je prozračna navlaka, od ekološkog i inovativnog materijala. Visoka prozračnost materijala Tencel, prirodnog porijekla i iz održive proizvodnje, čini ga nježnim, a dječju kožu ostavlja svježom i suhom.

TENCEL ™ Lyocell je biorazgradivo vlakno dobiveno iz celuloze, stoga je to vlakno proizvedeno industrijski od prirodnih sirovina kao što je, na primjer, pulpa drveta eukaliptusa iz održivih nasada i kroz procese s malim utjecajem na okoliš.

TENCEL ™ vlakna imaju izuzetno glatku površinu sa svilenkastim osjećajem, gotovo jednako toplu poput vune, dok prodišu poput platna i upijaju bolje od pamuka. Zahvaljujući ovim karakteristikama, u kombinaciji sa održivošću proizvodnog lanca, TENCEL ™ Lyocell postiže sve više i više uspjeha u svijetu održive mode, a idealan je za izradu presvlaka za autosjedalice i madraca za kolica, zapravo upija vlagu, regulira temperaturu i prirodno sprječava razmnožavanje bakterija.

Tkanine proizvedene Tencel ™ vlaknima su termoregulacijske, što znači da nas mogu hladiti po vrućem vremenu, ali istodobno i toplim u hladnim razdobljima. To omogućuje tijelu da održava konstantnu temperaturu.
Tencel ™ vlakna sposobna su brzo prenijeti tjelesnu vlagu u vanjsko okruženje. Tencel ™ Lyocell može apsorbirati do 50% više vlage od pamuka.

Napišite svoju recenziju
Pregledavate:Foppapedretti Tencel navlaka za autosjedalicu 0+ red
Vaša ocjena

Brandovi