Foppapedretti soba Bunny&Co.

14.096,00 kn
SKU
Foppapedretti soba Bunny&Co.

Foppapedretti soba Bunny & Co.

Soba je napravljen prema najvišim europskim standardima kvalitete i sigurnosti s čvrstim i dugotrajnim okvirima, lakirana eko bojama, ne otrovnim bojama, napravljena u Italiji u potpunosti. FSC certifikat – drvo dolazi iz zaštićenih šuma, koja se odupiru atmosferskim promjenama i lakirana su na bazi vode! Made in Italy. Nježne boje i slatki zeko i medo sa zvjezdicama su osnovna značajka ove prekrasne kolekcije.

Krevetić Bunny & Co. je napravljen prema najvišim europskim standardima kvalitete i sigurnosti s čvrstim i dugotrajnim okvirom, lakiran eko bojama, ne otrovnim bojama, napravljen u Italiji u potpunosti. FSC certifikat – drvo dolazi iz zaštićenih šuma, koja se odupiru atmosferskim promjenama i lakirana su na bazi vode! Made in Italy. Krevetić Bunny & Co. iz Foppapedretti-a ima mogućnost spuštanja stranice u 2 nivoa.Također se podnica može podesiti na 2 razine. Krevetić se može pretvoriti i u kauč, vrlo jednostavno jer se bočna stranica može spustiti skroz ispod krevetića. Dolazi zajedno s velikom ladicom s dva odjeljka. Obiluje ga zaobljeni oblici koji izražavaju bezvremensku eleganciju, u klasičnim nijansama, s trendy bijelim i bež tonovima. Ukrašen je slatkim zekom i medom.Podesiva prednja stranica. Podizanje podnice u 2 nivoa. S ladicom. Dimenzije madraca: 120 x 60 cm (U cijenu nije uračunat madrac) Točkići: Ø 40 mm. Svi modeli su napravljeni po najvišim europskim standardima. Cijena samo krevetića je 3299,00 kn.

Komoda Bunny & Co. je napravljen prema najvišim europskim standardima kvalitete i sigurnosti s čvrstim i dugotrajnim okvirom, lakiran eko bojama, ne otrovnim bojama, napravljen u Italiji u potpunosti. FSC certifikat – drvo dolazi iz zaštićenih šuma, koja se odupiru atmosferskim promjenama i lakirana su na bazi vode! Made in Italy. Komoda Bunny & Co. je opremljena s odvojimo anatomskom kadicom, s cijevi i slavinom za odvod. Komoda ima sklopivu policu sa sigurnosnim sustavom i praktičnom izmjenom. Obilježena klasičnim nijansama i slatkim malim ukrasima. S gumenim kotačima, koji su otporni na ogrebotine s kočnim sustavom, kako bi se olakšalo kretanje. Dimenzije: 131x50x69. Podloga za previjanje S anatomskom kadicom. Na kotačićima. 3 velike ladice. Cijena samo komode je 2899,00 kn.

Ormarić Bunny & Co. je napravljen prema najvišim europskim standardima kvalitete i sigurnosti s čvrstim i dugotrajnim okvirom, lakiran eko bojama, ne otrovnim bojama, napravljen u Italiji u potpunosti. FSC certifikat – drvo dolazi iz zaštićenih šuma, koja se odupiru atmosferskim promjenama i lakirana su na bazi vode! Made in Italy. Karakterizira ga medvjedić, zeko i zvjezdice koje se uklapaju u cijelu kolekciju. Ima četiri velike ladice. Cijena samo ormarića je 3299,00 kn.

Ormar Bunny& Co. je napravljen prema najvišim europskim standardima kvalitete i sigurnosti s čvrstim i dugotrajnim okvirom, lakiran eko bojama, ne otrovnim bojama, napravljen u Italiji u potpunosti. FSC certifikat – drvo dolazi iz zaštićenih šuma, koja se odupiru atmosferskim promjenama i lakirana su na bazi vode! Made in Italy. Ormar ima dvije prostrane ladice, mnoštvo odjeljaka s podesivim policama i dvije viseće šipke. Dimenzije: 180x50x90.

Dijelovi sobe se mogu kupiti i pojedinačno.

Ostali dijelovi nisu uključeni u cijenu.

Cijena ostalih dijelova sobe - na upit.

Napišite svoju recenziju
Pregledavate:Foppapedretti soba Bunny&Co.
Vaša ocjena

Brandovi