Ergobaby jastuk za dojenje – Sivi

449,00 kn
SKU
Ergobaby jastuk za dojenje – Sivi
Udobno dojenje i povezivanje s djetetom. Ništa nije tako prirodno lijepo kao dojenje. Ipak, često smo imali prilike čuti majke kako govore kako im je dojenje neudobno i osjećaju bolove u leđima, pa smo osmislili riješenje za to: Ergobaby Jastuk za dojenje napravljen je od čvrste pjene, te ima jedinstveni zaobljeni oblik, kako bi pomogao namještanju dojenčeta u za dojenje idealan položaj trbuh-na-trbuh. Dijete je na taj način pravilno postavljeno, kako bi udobno dojilo i moglo bezbrižno povući svu količinu mlijeka koju želi. Dijete je na pravoj visini, kako bi majka izbjegala sagibanje i pogrbljenost prilikom dojenja. Zahvaljujući čvrstoj strukturi jastuka, koja zadržava svoj oblik kroz vrijeme, udobni položaj koji majka i dijete zauzmu na početku dojenja, neće se promijeniti. Na taj način jastuk osigurava dugotrajnu i ergonosmičnu potporu. Osobine jastuka za dojenje: Jedinstveni zaobljeni oblik omogućuje idealan položaj trbuh-na-trbuh za udobnije dojenje. Podržava glavu dijeteta iznad trbuščića, što olašava dojenje i pridonosi boljoj probavi. Osigurava postavljanje djeteta u udoban položaj na odgovarajuću visinu, što majkama olakšava dojenje i time smanjuje bolove u kralježnici. Gusta, čvrsta pjena zadržava svoj oblik tijekom vremena kako bi pružila trajnu podršku. Jastuk se obavija oko struka te majčinim rukama osigurava naslon i potporu. Dizajniran u suradnji sa stručnjacima za dojenje i brojnim dojiljama. Unutarnja obloga jastuka je nepromočiva. Udobna i meka presvlaka jastuka, nježna je prema bebinoj koži, te ju je moguće skinuti i oprati u stroju za pranje rublja. Također su dostupne dodatne presvlake u smeđoj, žutoj i sivoj boji. Sastav: Jastuk 100% Poliester; Presvlaka 100% Pamuk i 100% Poliester na plišanom dijelu presvlake

Ergobaby Jastuk za dojenje pruža trajnu potporu za udobno dojenje i povezanost s djetetom Udobno dojenje i povezivanje s djetetom.

Ništa nije tako prirodno lijepo kao dojenje. Ipak, često smo imali prilike čuti majke kako govore kako im je dojenje neudobno i osjećaju bolove u leđima, pa smo osmislili riješenje za to: Ergobaby Jastuk za dojenje napravljen je od čvrste pjene, te ima jedinstveni zaobljeni oblik, kako bi pomogao namještanju dojenčeta u za dojenje idealan položaj trbuh-na-trbuh. Dijete je na taj način pravilno postavljeno, kako bi udobno dojilo i moglo bezbrižno povući svu količinu mlijeka koju želi. Dijete je na pravoj visini, kako bi majka izbjegala sagibanje i pogrbljenost prilikom dojenja. Zahvaljujući čvrstoj strukturi jastuka, koja zadržava svoj oblik kroz vrijeme, udobni položaj koji majka i dijete zauzmu na početku dojenja, neće se promijeniti. Na taj način jastuk osigurava dugotrajnu i ergonosmičnu potporu.

Osobine jastuka za dojenje:

Jedinstveni zaobljeni oblik omogućuje idealan položaj trbuh-na-trbuh za udobnije dojenje.

Podržava glavu dijeteta iznad trbuščića, što olašava dojenje i pridonosi boljoj probavi.

Osigurava postavljanje djeteta u udoban položaj na odgovarajuću visinu, što majkama olakšava dojenje i time smanjuje bolove u kralježnici.

Gusta, čvrsta pjena zadržava svoj oblik tijekom vremena kako bi pružila trajnu podršku.

Jastuk se obavija oko struka te majčinim rukama osigurava naslon i potporu.

Dizajniran u suradnji sa stručnjacima za dojenje i brojnim dojiljama.

Unutarnja obloga jastuka je nepromočiva.

Udobna i meka presvlaka jastuka, nježna je prema bebinoj koži, te ju je moguće skinuti i oprati u stroju za pranje rublja.

Također su dostupne dodatne presvlake u smeđoj, žutoj i sivoj boji.

Sastav: Jastuk 100% Poliester;

Presvlaka 100% Pamuk i 100% Poliester na plišanom dijelu presvlake

Napišite svoju recenziju
Pregledavate:Ergobaby jastuk za dojenje – Sivi
Vaša ocjena

Brandovi