Dostava

Dostava robe vrši se putem dostavljačke tvrtke ili vlastitim prijevozom. Troškovi dostave biti će navedeni u procesu narudžbe, pribrojeni iznosu narudžbe i plaća ih kupac. Troškove nastali vraćanjem pošiljke nama, zbog nepravovremenog podizanja, snosi kupac.

Troškovi dostave iznose:

  • za iznose do 500,00 kn trošak dostave iznosi samo 30,00 kn
  • za iznose iznad 500,00 kn dostava je besplatna
  • Za sve komode, ormariće i ormare trošak dostave se dodatne naplaćuje u iznosu od 100 kuna

Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva oštećenja.

Roba je osigurana od gubitka u dostavi, te ako Kupac ni nakon 14 dana od predaje narudžbe ne dobije nikakvu obavijest o isporuci robe od Prodavatelja, mora obavijestiti Prodavatelja kako bi se mogle poduzeti radnje u vezi pronalaženja pošiljke.

U najvećem broju slučajeva dostava će biti izvršena u roku od 2 do 7 radnih dana od primitka plaćanja. Iznimno, zadržavamo pravo na dostavu u roku od 28 dana, a o čemu će kupac biti pravovremeno obaviješten.

Ako kupac nakon potvrde kupovine ne primi obavijest o isporuci robe u očekivanom vremenu (najkasnije u 3 radna dana), kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavatelja.

BebeNova zadržava pravo ne isporučiti robu na temelju narudžbi s nepotpunim i/ili netočnim podacima.