BeSafe Izi Plus - Black Cab

3.939,00 kn
SKU
Black Cab boja br 64
Kombinirana autosjedalica koja se može koristiti za djecu grupe 0+, 1 i 2 (od 0-25kg). Autosjedalica BeSafe iZi Plus omogućava vožnju u suprotnom smjeru do 25 kg ili do otprilike pete ili šeste godine života. Postavlja se u smjeru suprotnom od smjera vožnje pomoću pojasa automobila i potporne noge. 1. Lako namještanje naslona za glavu (naslon ispunjen EPS pjenom) 2. Pojačana bočna zaštita 3. Pojasevi s vezanjem u 5 točaka 4. Lako dostupna kopča 5. Proturotacijski oslonac 6. Dodatno zatezanje pojasa 7. Novi sustav sa magnetima - Potporna noga - Pojasevi s učvrščenjem na 5 točaka s centralnim regulatorom i mogućnosti namještanja po visini - Nagib autosjedalice može se regulirati – 4 položaja - Unutrašnji pojasevi uvijek su izvan autosjedalice kako bi bila slobodna za posjedanje djeteta - Prozračivanje leđa - Presvlaka se lako skida i pere u perilici (40° program za vunu) Odobreni period za korištenje u smjeru suprotnom od smjera vožnje: 0-25 kg (grupa 0+ i 1/2) Odobreno u skladu sa standardom: ECE R44-04 Materijal ljušture: Polipropilen Unutrašnja ljuštura: EPS

BeSafe iZi Plus - do škole u suprotnom smjeru!

Autosjedalica BeSafe iZi Plus omogućava vožnju u suprotnom smjeru do 25 kg ili do otprilike pete ili šeste godine života. Postavlja se samo pomoću pojasa automobila i moguće ju je postaviti isključivo u smjeru suprotnom od smjera vožnje.

iZi Plus omogućava veću sigurnost, te ima izuzetno dobar sjedeći i polegnuti položaj i pruža više mjesta za noge. S najboljim polegnutim položajem na tržištu, sjedalica je prikladna i za manju djecu. Sjedalica se može namjestiti u 3 položaja s otprilike 10° razlike između najuspravnijeg i najpolegnutijeg položaja.

Testiranja autosjedalica koja su proveli ADAC i Međunarodni savez udruga potrošača ICRT pokazuju da je rizik za ozljede vrata 5 puta veći kod autosjedalica u kojima se djeca vežu pojasom okrenutih u smjeru vožnje od onih okrenutih suprotno od smjera vožnje. Tako se smanjuje mogućnost ozljeda koje uzrokuje pritisak pojaseva na tijelo djeteta.

BeSafe iZi Plus ima napredan sustav postavljanja pojasa s jedinstvenim zatezačem pojasa koji omogućava čvrsto postavaljnje autosjedalice.

Glavne karakteristike:

Nagib autosjedalice može se regulirati – 4 različita položaja.

Dijete se veže pojasom s uporištem u 5 točaka

Ima proturotacijski oslonac

Meka i udobna presvlaka, jastučići za glavu i ramena.

Jastučić koji maloj djeci pruža veću sigurnost i udobnost te se može izvaditi kada dijete dovoljno naraste.

Presvlaka i jastučići perivi u perilici.

Tehničke karakteristike:

Težina: 0-25kg Dob: 6mj. - 5 godina

Standard ECE R44/04

Postavljanje: automobilski pojas s uporištem u tri točke

Odobreni period za korištenje u smjeru suprotnom od smjera vožnje: 0-25 kg

Napišite svoju recenziju
Pregledavate:BeSafe Izi Plus - Black Cab
Vaša ocjena

Brandovi