Autosjedalica Kiddy CruiserFix3 - Melange Icy Grey

2.049,00 kn
SKU
Autosjedalica Kiddy CruiserFix3 - Melange Icy Grey

Cruiserfix 3 - maksimalna sigurnost za one koji nisu više mali, ali nisu ni dovoljno veliki da ne bi bili mali!

 

Nova Kiddy autosjedalica u kategoriji 2/3 ističe se pojačanom bočnom zaštitom, u skladu je sa europskom normom ECE-R44/04 i zadovoljava najviše sigurnosne standarde. Cruiserfix 3 ima dublje sjedalo i oslonac za noge koji se može namjestiti u 5 položaja zbog čega pruža djetetu veću udobnost, ali i sigurnost jer prati ergonomiju tijela. Cruiserfix 3 mogu koristiti djeca od 3. godine (15 kg) do 12.godine (36 kg).

Prati rast djeteta

Cruiserfix 3 može se prilagoditi svakom djetetu individualno. Uzglavlje i širina bočne zaštite prate djetetov rast. Kada se podiže uzglavlje, bočna se zaštita proporcionalno širi. Na uzglavlju se nalazi oznaka koja mora biti u ravnini s djetetovim očima i prema njoj se namješta visina uzglavlja. U svakom trenutka korištenja od 3. do 12. godine autosjedalica će savršeno pratiti rast djeteta.

Maksimalna bočna zaštita

Napredni tehnološki materijal koji apsorbira energiju tzv. "Honey Comb 2" korišten  je u osjetljivim dijelovima autosjedalice - području oko glave i ramena, kako bi se ta osjetljiva zona dobro zaštitila. Dok sve druge autosjedalice imaju stiropor u bočnoj zaštiti, Kiddy koristi "Honey Comb 2" i zato ima najbolje ocijene na testovima bočnog udara.

Kiddy Shock Absorber

Dijete je u autosjedalici uvijek vezano sigurnosnim pojasom iz auta, a taj pojas dizajniran je za odrasle. Kiddy koristi Shock Absorbere koji djeluju na pojas i smanjuju pritisak sile koju dijete trpi u slučaju sudara ili naglog kočenja.

Ispravno vezanje pojasa

Na autosjedalici su crvenom bojom označeni dijelovi kroz koje mora proći sigurnosni pojas. Tako se jednostavnije veže autosjedalica i manji je rizik od pogrešne uporabe.

K-fix konektor

Ima Isofix, ali se može koristiti i u autima koji nemaju Isofix.

 

Tehničke karakteristike:

  • Grupa: 2/3
  • Dob: 3 - 12 godina
  • Težina djeteta: 15-36kg
  • Standard: ECE-R44/04
  • Dimenzije: visina 65-83 cm, širina 55-64 cm, dubina 45-50 cm
  • Nagib naslona: 90°-115° (ovisi o vrsti automobila)
  • Odgovara za svako vozilo s ugrađenim sigurnosnim pojasom u 3 točke uporišta

 

Jamstvo vrijedi 24 mjeseci.

Napišite svoju recenziju
Pregledavate:Autosjedalica Kiddy CruiserFix3 - Melange Icy Grey
Vaša ocjena

Brandovi