Kiddy GuardianFix-3 9-36kg Royal Purple

2.599,00 kn
SKU
Kiddy GuardianFix-3 9-36kg Royal Purple
Guardianfix 3 - savršena sigurnost za male i velike! Guardianfix 3 možete početi koristiti kada dijete preraste autosjedalicu kategorije 0+. Izrađen je u skladu sa europskom normom ECE-R44/04, a namijenjen je za djecu od 9 mjeseci (9kg) pa do 12. godine (36kg). Dijete se do 18 kg težine veže uz pomoć prednjeg štita, a nakon toga štit se uklanja i dijete se u autosjedalici veže direktno pojasom iz automobila. Prati rast djeteta Mlađa djeca (do 18 kg) sjedalicu koriste uz prednji štit i dodati jastuk za sjedenje. Kako će dijete rasti, autosjedalica će se širiti u tri smjera. Kada se podiže uzglavlje, proporcionalno se širi i bočna zaštita. Na uzglavlju se nalazi oznaka koja mora biti u ravnini s djetetovim očima i prema njoj se namješta visina uzglavlja. Novi prednji štit Najranjiviji dijelovi djetetovog tijela u sudaru i kod naglog kočenja su glava i vrat. Zato što je u toj dobi djetetova glava puno veća i teža u odnosu na ostatak tijela nego kod odraslih. U slučaju sudara, prednji štiti apsorbira nastalu silu i djeluje kao zračni jastuk. Zbog posebnog oblika štita gornji dio tijela se naginje preko štita, te se tako smanjuje pritisak na vrat. Time se smanjuje postotak ozljeda vrata i vratne kralježnice čak 5 puta! U sudaru dijete se istegne i vrati u početni položaj i tada ne dolazi do naprezanja pojedinih zona vrata ili tijela za razliku od sjedalica s vlastitim pojasom (klasične autosjedalice). Maksimalna bočna zaštita Napredni tehnološki materijal koji apsorbira energiju tzv. "Honey Comb 2" korišten je u osjetljivim dijelovima autosjedalice - području oko glave i ramena, kako bi se ta osjetljiva zona dobro zaštitila. Dok sve druge autosjedalice imaju stiropor u bočnoj zaštiti, Kiddy koristi "Honey Comb 2" i zato ima najbolje ocijene na testovima bočnog udara. Kiddy Shock Absorber Kiddy koristi Shock Apsorbere koji djeluju na sigurnosni pojas tako da apsorbiraju energiju koja je nastala u sudaru ili prilikom naglog kočenja. Ispravno vezanje pojasa Na autosjedalici su crvenom bojom označeni dijelovi kroz koje mora proći sigurnosni pojas. Tako se jednostavnije veže autosjedalica i manji je rizik od pogrešne uporabe. K-fix konektor Ima Isofix, ali se može koristiti i u autima koji nemaju Isofix. Tehničke karakteristike: Grupa: 1/2/3 Dob: oko 9 mjeseci - 12 godina Težina djeteta: 9-36kg Standard: ECE-R44/04 Dimenzije: visina 65-83 cm, širina 55-64 cm, dubina 45-50 cm Nagib naslona: 90°-115° (ovisi o vrsti automobila) Odgovara za svako vozilo s ugrađenim sigurnosnim pojasom u 3 točke uporišta i/ili isofix sustavom Jamstvo vrijedi 24 mjeseci.

Guardianfix 3 - savršena sigurnost za male i velike!

Guardianfix 3 možete početi koristiti kada dijete preraste autosjedalicu kategorije 0+. Izrađen je u skladu sa europskom normom ECE-R44/04, a namijenjen je za djecu od 9 mjeseci (9kg) pa do 12. godine (36kg). Dijete se do 18 kg težine veže uz pomoć prednjeg štita, a nakon toga štit se uklanja i dijete se u autosjedalici veže direktno pojasom iz automobila.

Prati rast djeteta

Mlađa djeca (do 18 kg) sjedalicu koriste uz prednji štit i dodati jastuk za sjedenje. Kako će dijete rasti, autosjedalica će se širiti u tri smjera. Kada se podiže uzglavlje, proporcionalno se širi i bočna zaštita. Na uzglavlju se nalazi oznaka koja mora biti u ravnini s djetetovim očima i prema njoj se namješta visina uzglavlja.

Novi prednji štit

Najranjiviji dijelovi djetetovog tijela u sudaru i kod naglog kočenja su glava i vrat. Zato što je u toj dobi djetetova glava puno veća i teža u odnosu na ostatak tijela nego kod odraslih. U slučaju sudara, prednji štiti apsorbira nastalu silu i djeluje kao zračni jastuk. Zbog posebnog oblika štita gornji dio tijela se naginje preko štita, te se tako smanjuje pritisak na vrat. Time se smanjuje postotak ozljeda vrata i vratne kralježnice čak 5 puta! U sudaru dijete se istegne i vrati u početni položaj i tada ne dolazi do naprezanja pojedinih zona vrata ili tijela za razliku od sjedalica s vlastitim pojasom (klasične autosjedalice).

Maksimalna bočna zaštita

Napredni tehnološki materijal koji apsorbira energiju tzv. "Honey Comb 2" korišten je u osjetljivim dijelovima autosjedalice - području oko glave i ramena, kako bi se ta osjetljiva zona dobro zaštitila. Dok sve druge autosjedalice imaju stiropor u bočnoj zaštiti, Kiddy koristi "Honey Comb 2" i zato ima najbolje ocijene na testovima bočnog udara.

Kiddy Shock Absorber

Kiddy koristi Shock Apsorbere koji djeluju na sigurnosni pojas tako da apsorbiraju energiju koja je nastala u sudaru ili prilikom naglog kočenja.

Ispravno vezanje pojasa

Na autosjedalici su crvenom bojom označeni dijelovi kroz koje mora proći sigurnosni pojas. Tako se jednostavnije veže autosjedalica i manji je rizik od pogrešne uporabe. K-fix konektor Ima Isofix, ali se može koristiti i u autima koji nemaju Isofix. T

ehničke karakteristike:

Grupa: 1/2/3 Dob: oko 9 mjeseci - 12 godina

Težina djeteta: 9-36kg Standard:

ECE-R44/04 Dimenzije: visina 65-83 cm, širina 55-64 cm, dubina 45-50 cm

Nagib naslona: 90°-115° (ovisi o vrsti automobila)

Odgovara za svako vozilo s ugrađenim sigurnosnim pojasom u 3 točke uporišta i/ili isofix sustavom Jamstvo vrijedi 24 mjeseci.

Napišite svoju recenziju
Pregledavate:Kiddy GuardianFix-3 9-36kg Royal Purple
Vaša ocjena

Brandovi